روسیه: اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه علیه ایران هیچ تأثیر قانونی ندارد رئیس شورای عالی سیاسی یمن: حملات صهیونیستی شکست خورد درخواست گوترش برای مذاکره درباره توافق هسته‌ای درخواست دبیرکل سازمان ملل درباره تصمیم اروپا علیه ایران تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد

بغداد: رابطه ما با آمریکا علیه ایران نیست

مشاور امنیت ملی عراق با تاکید بر این‌که روابط با ایران، آمریکا و عربستان بر اساس منافع ملی عراق است، گفت، روابط بغداد با هر یک از این کشور‌ها علیه دیگری نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق یکشنبه‌شب، طی پستی در توئیتر، درباره رابطه عراق با ایالات متحده و ایران توضیحاتی داد.

وی نوشت: «رابطه ما با آمریکا و ائتلاف بین‌المللی علیه ایران نیست، رابطه ما با ایران نیز علیه آمریکا و ائتلاف بین‌المللی نیست، رابطه ما با عربستان سعودی علیه ایران نیست و رابطه ما با ایران علیه عربستان سعودی نیست. عراق بر اساس منافع ملی خود عمل می‌کند».

الاعرجی ادامه داد: «ما نمی‌خواهیم گروه‌های مسلح از عراق به عنوان پایگاهی برای تهدید ایران یا هر کشور دیگری استفاده کنند و هر خارجی که به حاکمیت عراق و قوانین عراق احترام بگذارد، از او استقبال می‌کنیم».





وی چند روز پیش در دیدار با سفرای سوئد، نروژ و دانمارک نیز در خصوص گفتگو‌ها میان ایران و کشور‌های منطقه گفت: گفتگو‌ها میان ایران و کشور‌های منطقه به خوبی پیش می‌رود. میزبان بودن عراق برای این گفتگو‌ها گواه نقش مثبت و سازنده دیپلماسی این کشور است.

منابع خبری عراق عصر دیروز گزارش دادند که «فؤاد حسین» وزیر خارجه این کشور با «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه سعودی، مجموعه‌ای از مسائل حساس و متعلق به امنیت و ثبات در منطقه را بررسی کرده است.

خبرگزاری رسمی عراق (واع) گزارش داد که طرفین عراقی و سعودی در این دیدار، «عوامل به تأخیر افتادن برگزاری دور پنجم گفتگو‌های بین عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران» را بررسی کردند و در این زمینه، بحث و تبادل نظر شده است.

وزیر خارجه عراق هم گفت که دولت این کشور تمام تلاش خود را به کار خواهد بست و از همه روابط خود استفاده خواهد کرد تا فرصت مناسبی برای توافقات بین تهران و ریاض فراهم کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر